یزدفردا"رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه یزد خواستار به روز شدن تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی این دانشکده در راستای ارتقای سطح دانش و مهارت علمی و پژوهشی دانشجویان شد.
دکتر "محمد سفید" بروز نبودن امکانات این دو بخش را از جمله مشکلات این دانشکده عنوان کرد و افزود: عمر دستگاه های آزمایشگاهی آن بیش از 10 سال و بسیاری از این دستگاه ها فرسوده و از رده خارج شده است و نمی توان از آن استفاده بهینه کرد.
وی با بیان اینکه کارگاههای دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه یزد با حداقل امکانات و تجهیزات کارگاهی به سایر بخش های علمی و دانشگاهی استان خدمات ارائه می دهد اظهار داشت: این کارگاهها نیز باید تجهیز و امکانات آن به روز شود.
وی از فعالیت رشته نوپای مهندسی شیمی و پلیمر در دانشکده خبر داد و گفت: این دو رشته از داشتن آزمایشگاه محروم است و برای راه اندازی آن نیازمند تخصیص اعتبار لازم است.
رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه یزد گفت: سال گذشته با همکاری مدیریت دانشگاه اولین آزمایشگاه انتقال حرارتی با 12 دستگاه راه اندازی شد.
وی تعداد دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی را دو هزار و 562 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد یک هزار و 930 نفر در مقطع کارشناسی، 559 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و بقیه در مقطع دکترا و در گروههای آموزشی مهندسی صنایع، عمران، مهندسی شیمی – پلیمر ، مکانیک و نساجی مشغول به تحصیل هستند.
وی تعداد اعضای هیات علمی دانشکده را 71 نفر بیان کرد و اظهار داشت: سال گذشته در مجموع 721 نفر دانشجو در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا پذیرش و 309 نفر نیز در این سه مقطع دانش آموخته شدند.
وی پذیر دانشجو در رشته مهئدسی شیمی برای نخستین بار را از افتخار دانشگاه یزد برشمرد و افزود: با راه اندازی آن گروه مهندسی شیمی و پلمیر از گروه مهندسی نساجی مجزا شد و این گروه نوپا در حال حاضر با سه نفر عضو هیات علمی مشغول فعالیت است.
دکتر سفید با بیان اینکه پیگیر احیای دوره دکترای رشته عمران هستیم، خواستار تغییر عنوان رشته کارشناسی ارشد " مهندسی عمران آب " که چندی پیش به رشته " مهندسی و مدیریت منابع آب " تغییر کرد به مهندسی " آب و ساز های هیدرو لیک " شد.
رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه یزد اضافه کرد: این رشته از نظر سر فصل با تخصص اعضای هیات علمی دانشکده همخوانی و سازگاری ندارد.
به گفته وی در رشته کارشناسی ارشد بیونانو منسوجات نیز پذیر دانشجو داشتیم؛ ولی سرفصل مصوبی برای این رشته وجود ندارد و امیدواریم در آینده بتوانیم مجوز لازم را برای سرفصلی را که تعریف و تهیه کردیم دریافت کنیم.
وی همچنین از پیگیری اخذ مجوز دوره دکترای نساجی با گرایش شیمی – نساجی خبر داد و گفت: دانشگاه یزد شرایط راه اندازی این دوره را دارد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه یزد، رییس دانشگاه فنی و مهندسی دانشگاه یزد گفت: همچنین به دنبال اخذ مجوز فوق لیسانس مهندسی شیمی و پذیرش لیساس در رشته مهندسی پلیمر هستیم.
این مقام مسئول، نبود نشریات علمی و پزوهشی و نبود اعتبار برای راه اندازی چیلر را که نقش مهمی در کیفیت آموزش و پژوهش دارد از دیگر مشکلات برشمرد و گفت: پیگیر رفع آن هستیم.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 02,فوریه,2025